OM MIG

En av mina målningar heter ”Jag är så många”. Det stämmer bra in både på mig och på andra. Det är en spännande tanke att vi alla är mer mångfacetterade, komplexa och kreativa än vad vi vill tro.   

 

Jag är den nyfikna, drivna och målmedvetna som haft många olika yrkesroller som gymnasielärare, utbildningskonsult, projektledare, jobbcoach, affärs-och verksamhetsutvecklare och numera sedan drygt 7 år arbetar med styrkefokuserad organisationsutveckling och ledarskap i eget företag (www.positivechange.se)

För några sen hittade jag tillbaka till det kreativa målandet och det är jag så otroligt glad för. Det är barnsligt roligt att få gå loss i färg och form. Jag målar glada former och runda färger och använder mest akrylfärg, ibland pastellkritor och egenhändigt tillverkade stämplar. När jag målar känner jag mig som den upptäckresande jag som barn drömde om att bli. Den kreativa processen går både hit och dit, fram och tillbaka. Jag målar över, målar till, låter det vila och går på det igen. I målandet är jag i kontakt med min sanna och levnadsglada upptäckarlust. 

 

Det ger mig en ytterligare dimension att se andra människor blir berörda av mina målningar. Om min konst på något sätt kan ge andra inspiration, livslust, nyfikenhet, upptäckarglädje så känns det fint och väldigt stort. 

 

Jag har gått målarkurser och fotokurser på olika studieförbund och gått grundkurs och fortsättningskurser i Vedic Art på södra Öland och har också en lärarutbildning i Vedic Art.