top of page

OM MIG

En av mina målningar heter ”Jag är så många”. Det stämmer bra in både på mig och på andra. Det är en spännande tanke att vi alla är mer mångfacetterade, komplexa och kreativa än vad vi vill tro.   

För några sen hittade jag tillbaka till det kreativa målandet och det är jag så otroligt glad för. Det är barnsligt roligt att få gå loss i färg och form. Jag målar glada former och runda färger och använder mest akrylfärg, ibland pastellkritor och egenhändigt tillverkade stämplar. När jag målar känner jag mig som den upptäckresande jag som barn drömde om att bli. Den kreativa processen går både hit och dit, fram och tillbaka. Jag målar över, målar till, låter det vila och går på det igen. I målandet är jag i kontakt med min sanna och levnadsglada upptäckarlust. 

Det ger mig en ytterligare dimension att se andra människor blir berörda av mina målningar. Om min konst på något sätt kan ge andra inspiration, livslust, nyfikenhet, upptäckarglädje så känns det fint och väldigt stort. 

IMG_2135.jpg

 

Jag har gått målarkurser och fotokurser på olika studieförbund och gått grundkurs och fortsättningskurser i Vedic Art på södra Öland och har också en lärarutbildning i Vedic Art. Min ateljé ligger i Träverkstaden på Lindholmen, Göteborg.

 

Västra Hisingens konstrunda, Göteborg

Galleri Engleson, Göteborg                

Västra Hisingens konstrunda, Göteborg

Södra Vätterbygdens konstrunda, Jönköping

Vårsalong samlingsutställning Gallery & More, Göteborg

Änggårdens Hospice, Göteborg

Västra Hisingens konstrunda, Göteborg

Galleri Lillhammar, Göteborg

Änggårdens hospice, Göteborg

Södra Vätterbygdens Konstrunda, Jönköping

Rivercity Gallery, Göteborg

Rivercity Gallery, Göteborg 

Johannebergs landeri, Göteborg

september 2022

februari 2022

september 2021

september 2021

mars 2021

februari 2021

september 2020

december 2019

oktober 2019

september 2019

augusti 2019

augusti 2018

september 2017

Utställningar:

bottom of page